105227
Książka
W koszyku
Temat
Gatunek
Dziedzina i ujęcie
Opis zawartości
Careme, Marie Antoine (1784-1833) Targi i wystawy - a gastronomia Gastronomia - organizacje Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni Wawrzyniec Diakon (św. ; 230-258) Gastronomia - historia - Polska Scheller, Kurt Gastronomia - urządzenia Nowacki, Zdzisław T. (1926-2007) Ćwierczakiewiczowa, Lucyna (1829-1901) Konfederacja Krajowych Stowarzyszeń Hoteli i Restauracji we Wspólnocie Europejskiej Brillat-Savarin, Anthelme (1755-1826) Sabina (św. ; ?-127) Guillaume, Tirel (1310-1395) Stowarzyszenie Sommelierów Polski Wielądko, Wojciech Wincenty (1749-1822) Promocja handlowa - a gastronomia Wierzynek, Mikołaj (?-1368) Public relations - a gastronomia Boulanger, M Pożerski, Edward Aleksander (1875-1964) Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Polskie Stowarzyszenie Pracowników Hotelarstwa i Gastronomii Europejskie Stowarzyszenie Nowoczesnych Restauracji Gastronomia - a turystyka Światowa Organizacja Zdrowia Międzynarodowe Stowarzyszenie Barmanów Bocuse, Paul (1926- ) FAO Sacher, Franz (1816-1907) Escoffier, Auguste (1846-1935) Reklama - a gastronomia Kulczycki, Jerzy Franciszek (ca 1640-1694) Światowa Organizacja Stowarzyszeń Kucharskich Polska Izba Gospodarcza Restauratorów i Hotelarzy Marta (św.) Produkt regionalny Międzynarodowe Zrzeszenie Hoteli i Restauracji Maciej Apostoł (św.) Polska Izba Produktu Regionalnego I Lokalnego Stowarzyszenie Polskich Barmanów Klemens Maria Hofbauer (św. ; 1751-1820) Czerniecki, Stanisław Jan Leonardii (św. ; ?-1609)
Symbol UKD
640.41/.44(075.8)
Status dostępności:
Czytelnia naukowa (Sobieskiego)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej